FULL_TIME

Major Incident Manager - Argenta

Antwerp BE
2023-05-30
2023-06-01

Als Major Incident Manager maak je deel uit van het Service Management & Operations team binnen IT Infrastructure & Operations. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van major incidenten die impact hebben op de stabiliteit en kwaliteit van de verschillende productieomgevingen en het structureel aanpakken van de onderliggende oorzaken ervan teneinde de impact ervan voor alle stakeholders tot het minimum te beperken.

Wat je precies doet?

 • Je beheert de incident- en problem managementprocessen in al hun facetten om een uniforme inregeling van deze processen te waarborgen voor Argenta.
 • Je coördineert de major incidenten en implementeert oplossingen op een efficiënte manier en met zo weinig mogelijk impact voor de stakeholders.
 • Je coördineert de IT Service Desk via de ingeregelde governance om een optimale klantervaring te garanderen.
 • Je bouwt en onderhoudt een stabiele relatie en communicatiestructuur met zowel interne als externe stakeholders. Je stelt informatie op een correcte manier beschikbaar, draagt kennis over naar anderen en bevordert op die manier een goede werkrelatie.
 • Je communiceert en rapporteert over major incidenten naar de betrokken stakeholders om een volledig, objectief, duidelijk, accuraat en coherent beeld te genereren waarop verdere acties gedefinieerd kunnen worden.
 • Je bouwt en onderhoudt de kennis en ontwikkeling in het domein en draagt zo bij tot de eigen ontwikkeling en professionalisering alsook die van de collega’s.
 • Je treedt op als back-up voor aangewezen functies binnen de eigen I&O organisatie.


Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als Major Incident Manager ben je zeer analytisch en oplossingsgericht ingesteld. Je bent in staat om een helikopterview te behouden over zowel applicatie als infrastructuur en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om met alle levels van de organisatie in gesprek te kunnen gaan. Bovendien kun je je flexibel opstellen en blijf je steeds kalm en rationeel onder stress. Tenslotte verwachten we een flinke dosis ondernemerschap en een hands-on mentaliteit. Je bent volhardend in de initiatieven en beslissingen die je neemt, maar handelt daarbij steeds diplomatisch.

Je theoretische bagage

 • Je behaalde een masterdiploma of kan dit gelijkstellen door ervaring.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over een goede kennis van ITIL-processen en zowel de waterfall- als agile methodologie.

Argenta en jij: een match?

Kom je bij Argenta werken? Dan word je Argentaan. Maar Argentaan zijn is niet zomaar werken bij Argenta. Het is veel meer dan dat.

Als Argentaan werk je samen met je collega’s naar duidelijke doelstellingen toe. Je doet dat met kennis van zaken. En met een lach, een kopje koffie en een gezellige babbel. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Je kan gewoon jezelf zijn bij Argenta. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt, of je nu letterlijk thuis werkt of op de hoofdzetel. Jouw talenten, ambities en welzijn staan centraal. Samen groeien op professioneel en persoonlijk vlak is het doel.

Ontdek wat Argentaan zijn betekent

 

En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een competitief brutoloon
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Netto onkostenvergoeding van 165 euro per maand
 • Een cafetariaplan waarmee je het bedrag van je 13de maand flexibel kunt inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een smartphone te leasen of extra verlofdagen aan te kopen
 • Keuze tussen een bedrijfswagen (inclusief tankkaart of laadoplossing) of een aantrekkelijk mobiliteitsbudget dat je kunt spenderen aan duurzame mobiliteitsalternatieven, zoals de aankoop van een fiets, het gebruik van een deelauto of de terugbetaling van je huisvestingskosten


Extra

Een goede balans tussen werk en privé vinden we even belangrijk als een mooie verloning. Je werkuren vul je dan ook zelf flexibel in. Op kantoor of thuis werken? Jij kiest! We werken 60% van thuis uit, maar je kan steeds in gesprek gaan met je leidinggevende voor een aanpak op maat.