FULL_TIME

IT DATA ANALYST - Hays

Aartselaar BE
2022-11-23
2023-01-22

Jouw nieuwe functie
Als IT Data Analist ERP werk je mee aan verschillende applicatie projecten met als grootste focus de digitalisering van dit bedrijf. Je staat in nauw contact met de business om hun requirements te verzamelen en deze te vertalen naar de externe leveranciers van de softwarepakketten. Jij begrijpt de businessprocessen (distributie) en zorgt ervoor dat de nodige info uit de applicaties kan worden gehaald. Je bent in staat om zelf configuraties in het Navision ERP systeem door te voeren. Ook zorg jij voor het nodige project management en de opvolging na de go-live. Je beoordeelt de change requests en geeft support op de applicaties. Voorbeelden projecten: facturen mailen naar klanten, barcode scanners koppelen aan ERP, koppeling met webshop, ... Je bent de enige inhouse IT’er, maar krijgt wel de nodige ondersteuning van externe partijen waar nodig (bv. de infrastructuur wordt extern beheerd).

Jouw profiel
Om als IT Data Analist aan de slag te gaan ben je bij voorkeur in het bezit van een bachelors- of masterdiploma in IT. Je kan reeds terugblikken op minstens 2 jaar relevante werkervaring. Je kunt je gemakkelijk verdiepen in business processen en hebt ervaring met ERP, bij voorkeur Navision. Ook heb je reeds kennis van de verschillende flows binnen een bedrijf dat op distributie gefocust is.

Jouw nieuwe werkgever
Onze klant, een onderneming actief binnen de medische sector kom je terecht in een bedrijf waar er een familiaal & down-to-earth sfeer heerst.

Arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling binnen een bedrijf in volle expansie. Je kunt rekenen op een marktconform loon. Daarnaast biedt deze klant de nodige flexibiliteit aan zijn werknemers.

Solliciteer meteen op deze vacature
Interesse in de functie van IT Data Analyst ERP? Verstuur je cv online of neem rechtstreeks contact op met Kristien Vansteenkiste en hopelijk tot snel! #1092620

Solliciteer nu