FULL_TIME

Applicatiebeheerder - Vlaamse Overheid

Havenlaan 88, Brussel , Brussels BE
2024-04-09
2024-04-13

Je functie in het kort

Sta aan het roer van digitale innovatie binnen de Vlaamse overheid! Heb je affiniteit met IT en wil je graag bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe HR-applicaties? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

Binnen HR zijn er veel uitdagingen op IT-gebied, waardoor ons agentschap volop inzet op digitalisering en automatisering.

Als applicatiebeheerder sta je mee in voor het functioneel en technisch beheer van het personeelssysteem en gerelateerde systemen van de Vlaamse overheid. Je gaat op zoek naar mogelijke oorzaken van fouten en werkt aanbevelingen voor optimalisaties uit. Je voert zelf de aanpassingen door of volgt de voortgang van de programmatie op. Je houdt hierbij steeds rekening met de werking van gerelateerde toepassingen en processen.

Jij vormt de spil in deze optimalisaties en staat dan ook in nauw contact met stakeholders, ontwikkelaars en andere collega’s. Bovendien verlies je de gebruiker niet uit het oog. 

Concreet sta je in voor de verdere ontwikkeling en beheer van toepassingen zoals onze CRM applicatie (Microsoft Dynamics) voor klantenrelatiemanagement en CMS applicatie (Peoplesoft) voor het e-loket. Je werkt ook mee aan de implementatie van een applicatie voor risicobeheersing voor de dienst Preventie en Bescherming op het werk.

Samen met de belanghebbenden bepaal jij de richting en de prioriteiten rond de aan jou toegewezen toepassingen. Naast het vertrouwen dat je krijgt om eigenaarschap op te nemen in je job, kan je waar nodig steeds terugvallen op advies en ondersteuning van jouw collega’s. Jij krijgt de kans je te ontplooien als expert en zal technologische vernieuwingen op de voet opvolgen.

Ben je op zoek naar een expertfunctie en denk je vooral in oplossingen? Wil je graag mee aan het stuur staan van de uitbouw en optimalisatie van toepassingen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! 

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’. Download dit document en hou het bij. 

Wie ben jij?

  1. Je hebt een masterdiploma.
  2. OF je hebt een bachelordiploma én 2 jaar relevante ervaring met ICT-processen en -oplossingen (ook onbetaalde stages, bijkomende scholingen of vrijetijdsbestedingen komen hiervoor in aanmerking).
    Studeer je ten laatste af in januari? Dan kun je ook al deelnemen aan de selectie. Als je na de selectieprocedure in dienst mag treden, kan dit van zodra je je diploma hebt behaald.
     

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen